Annie – (Teljes Film Magyarul) 2014

Annie (2014) Teljes Film Magyarul Online Indavideo

Annie

Annie

6.2

6.2/101243

Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada – és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő – szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála. A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni. Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait – és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

Annie film magyarul letöltés (2014)

Annie - (Teljes Film Magyarul) 2014

Eredeti cím: Annie
Népszerűség: 73.994
tartam: 119 Minutes
Slogan:

Annie ingyenes filmeket közvetít magyarul felirattal. Nézd meg a filmet online, vagy nézd meg a legjobb ingyenes 1080p HD videókat az asztalon, laptopon, notebookon, lapon, iPhone-on, iPad-on, Mac Pro-on és több.

Annie – Színészek és színésznők

Annie

Quvenzhané Wallis
Annie Bennett
Annie

Jamie Foxx
William “Will” Stacks
Annie

Rose Byrne
Grace Farell
Annie

Cameron Diaz
Miss Colleen Hannigan
Annie

Bobby Cannavale
Guy
Annie

Adewale Akinnuoye-Agbaje
Nash
Annie

David Zayas
Lou
Annie

Amanda Troya
Pepper

A felhasználók ezen kérdések után filmeket is kereshetnek és nézhetnek: Annie online film magyarul, Annie videoa teljes film magyarul, Annie online film nézése ingyen magyarul, Annie teljes film magyarul, Annie magyar film 720p, Annie akció film magyarul, Annie online film magyarul, Annie film letöltés magyarul, Annie teljes film magyarul, Annie online sorozatok, Annie online film ingyen, Annie ingyen film magyarul, Annie youtube film magyarul, Annie online film sorozatok, Annie film letöltés ingyen, Annie online mozifilm, Annie online film letöltés, Annie teljes film magyarul videoa, Annie videoa teljes film magyarul, Annie film a neten, Annie teljes film magyarul indavideo, Annie film magyarul indavideo, Annie online film mobilon, Annie ingyen film letöltés, Annie online filmnézés, Annie ingyen filmnézés, Annie ingyen online film, Annie teljes film magyarul


Ossza meg ezt a filmet barátaival